Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

O ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΞΕΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!



Μόλις πληροφορηθήκαμε, ότι δε θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του Ξενή Ξενοφώντος.

Θυμίζουμε ότι εναντίον του Ξενή, είχε στηθεί μια υπόθεση από το Προεδρικό και με αφορμή ένα σχόλιο άγνωστου επισκέπτη στο Blog μας, αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του στις 6:30 το πρωί και του πήραν τους υπολογιστές, με τον ισχυρισμό ότι είναι διαχειριστής του Blog μας και γι' αυτό έφερε δήθεν ευθύνη για το σχόλιο του επισκέπτη!

Τον Ξενή τον παρακολουθούσε παράνομα η Αστυνομία και συνέχισε τη δίωξη παρά την αρχική δημόσια δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα ότι δεν υπήρχε αδίκημα. Μετά, ασκήθηκαν πιέσεις για συνέχιση της υπόθεσης, μέσω ανθρώπων του Προεδρικού στην Αστυνομία και στην Εισαγγελία, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μείνει ανοιχτή για 2 και περισσότερους μήνες!!!!

Σήμερα, ο Ξενής δικαιώθηκε. Πρόκειται για μια ιστορική νίκη της ελευθερίας της άποψης, της ελευθερίας να μη νιώθουμε ότι διωκόμαστε για τα πιστεύω μας.

Μια νίκη των Blogs, των νέων ανεξάρτητων αυτών μέσων επικοινωνίας.

Πρόκειται όμως και για μια ιστορική ήττα του Δημήτρη Χριστόφια και των ανδρεικέλων του. Αυτών που πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη γνώμη τους στους άλλους. Αυτών που πιστεύουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την Αστυνομία και τις διωκτικές αρχές για να εκφοβίζουν τους αντιφρονούντες.

Αυτών που εισβάλλουν στα σπίτια μας, αυτών που μας παρακολουθούν, αυτών που στήνουν υποθέσεις εις βάρος συμπατριωτών τους.

Αυτών που ποθαυμάζονται από τον Πρωθυπουργό της κατοχής Ερντογάν και στήνουν υποθέσεις εναντίον των όσων επιμένουν ακόμη να αποκαλούν την κατοχή-κατοχή!

Αυτών που πήραν ένα πολιτικό διορισμό στη Νομική Υπηρεσία και θέλησαν, ως Κουστωδοί του Προεδρικού, να επέμβουν και να εφεύρουν ποινικό αδίκημα εναντίον του Ξενή Ξενοφώντος και για να ικανοποιήσουν τον Ευεργέτη τους. Αυτών που ήταν λαλίστατοι και υβριστικοί εναντίον όλων και σήμερα "έβγαλαν το χρυσοφόρο σκασμό" και θέλουν να επιβάλουν το σκασμό στους όσους διαφωνούν με το Δ. Χριστόφια.

Στη φωτογραφία, ο Δ. Χριστόφιας, όταν πληροφορήθηκε για τη δικαίωση του Ξενή Ξενοφώντος

Απευθυνόμαστε ειδικά στο Δημήτρη Χριστόφια: Εχθρός μας ήταν και παραμένει ο Αττίλας κ. Χριστόφια. Αν το συνειδητοποιούσατε αυτό από την αρχή, αν αγωνιζόσασταν για απελευθέρωση της Κύπρου μας, αν δε ρίχνατε την ευθύνη στους Ελληνοκύπριους για την κατοχή, δε θα σας γινόταν κριτική.

Εχθρός μας ήταν και παραμένει ο Αττίλας!

Κι αν αδυνατείτε να το συνειδητοποιήσετε έστω και τώρα, καλύτερα να πάτε στο σπίτι σας.

ΠΗΓΗ: http://christofias-watch.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου