Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.........

O λόγος που θελήσαμε να γράψουμε αυτό το αθρόο είναι για το ποιος αποφασίζει σχετικά με το ΑΚΕΛ. Ακούσαμε στα νεα να λένε πως ο Άντρος Κυπριανού και το ΑΚΕΛ συνεδρίασαν με το τουρκοκυπριακό κόμμα{μας συγχωρείτε μας διέφυγε το όνομα}. Αφού συνεδριάζουν με τα κόμματα του ψευδοκράτους καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος!

Αφού το ψευδοκράτος το δημιούργησε η Τουρκία πως γίνεται τα κόμματα του ψευδοκράτους να μην είναι Τουρκικά;; Συμπέρασμα η Τουρκία με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ελέγχει την γίνεται στο νότο και να δίνει δικές της αποφάσεις!

Εύχομαι η φίλοι του ΑΚΕΛ να ανοίξουν τα μάτια τους, να μην ξεχνούν την καταγωγή τους και να μην συμβιβάζονται με την εξουσία αλλά μονάχα με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Πως τους έφυγε ο κατάσκοπος των Ρώσων;; Γιατί η ΚΥΠ αντί να βλέπει να τον προσέχει έβλεπε κάποιους αυτόνομους νέους και τους κατασκοπεύουν , αντί να κατασκοπεύουν τους Τούρκους μας κατασκοπεύουν εμάς τους αυτόνομους νέους!

20 του Ιουλίου εκεί είναι όλοι με της φωτογραφικές τους και μας βγάζουν για να μας φακελώσουν. Διαμαρτυρία έξω από το προεδρικό τους είδα με τα μάτια μου να μας βγάζουν και μόλις του φώναξα το έβαλε στα ποδιά αυτός ήταν της ΚΥΠ. Καιρός είναι να σοβαρευτούμε και να σταματήσουν οι αστυνομικοί να κατασκοπεύουν τους αυτόνομους νέους που μάχονται για τον κάλο της πατρίδας ! Ας ξυπνήσουμε γιατί μας περιμένουν εμάς τους νέους για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ γιατί οι πολίτικοι μας κοιμούνται!

ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΝ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡ'ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ! ΜΑΘΗΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου