Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Άλλος ένας χρόνος μας αποχαιρετά και ακόμη η πατρίδα μας είναι σκλαβωμένη από τον βάρβαρο στρατό της Τουρκίας . Βλέπουμε ότι τα συμφέροντα τον μεγάλων δυνάμεων δεν τους εξηπηραιτή η απλή ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ αλλά θέλουν να μας δώσουν ένα άλλο σχέδιο λύσης το όπιο να τους ικανοποιεί τα συμφέροντα τους .Γιαυτό εμείς καλούμαστε να δώσουμε πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό το σχέδιο που θα είναι η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία .

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε ορισμένους πολιτικούς, αυτές οι υποχώρησης που κάνουμε ωφέλησαν σε κάτι ;;

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΑΓΓΛΩΝ

Το έξυπνο παιχνίδι το Άγγλων είναι ότι θα μας δώσουν τους χορούς που κρατούν και να δεχτούμε το σχέδιο που θα μας δώσουν ,αλλά ξέχασαν κάτι ότι δεν είναι οι πολιτικοί που θα αποφασίσουν αλλά ολόκληρος ο Ελληνισμός της Κύπρου που εδώ και λίγο καιρώ ξεκίνησαν να ξυπνούν και να πηγαίνουν κόντρα σε αυτά που είναι λάθος .ΟΧΙ θα πούμε μάλλον γιατί το σχέδιο αυτό είναι ελαφρός παραλλαγμένο από το σχέδιο αναν .
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ
< ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥΣΑΣ ΕΜΠΟΡΟΙ >
<ΤΟΥΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ>

ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ

Πως μπορούν αυτή που κάνουν τες έκτοπες και ξεκινούν με ένα σορό βλακείες ευχές και κανένας δεν μιλά για την πατρίδα του να ευχηθεί ο καινούριος χρόνος να λύτρωση αυτό το νησί και να σταματήσουν οι μεγάλες δύναμης να το ταλαιπωρούν και να κλήση η μεγάλη πληγή τον αγνοουμένων, επίσης να σταματήσουν να αφελληνίζουν την Κύπρο μας .Αλλά μόλις ξεχάσαμε ότι όλη εξαρτώνται από ένα κόμμα ένα σάκο φαγητό και ένα τηλεφωνώ να το χρησιμοποιούμε μονό για συμφέροντα και χρήμα. Εχτές παραμονής πρωτοχρονιάς έβλεπα στο χαζοκούτι που περνούσαν και έλεγαν της ευχές του κόσμου ένας στους είκοσι έλεγε για απελευθέρωση αυτό είναι ντροπιαστικό. Επίσης αυτές όλες η δημοσιές υπηρεσίες παραμονή πρωτοχρονιάς όλη σούβλες λουκάνικα και δεν δούλευαν αν έτσι πληρώνεστε θα κάνετε μεγάλη ευτυχία με το χρήμα του κόμματος.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΗ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ {ΝΑΤΟ}ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου