Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009



Όλους θα πρέπει να μας προβληματίσουν τα σχέδια λύσης που οι ξένοι πολιτικοί και ταυτόχρονα και οι δικοί μας , θέλουν να μας προτείνουν. Όλες οι προτάσεις τους ανεδαφικές βασισμένες στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.
Το τι είναι αυτή η «λύση» μας το λένε και οι λέξεις: Διζωνική Δικοινοτική δηλαδή 2 ζώνες και 2 κοινότητες (κρατίδια) άρα Διχοτόμηση.
Από την άλλη η Ομοσπονδία και απο μόνη της ΔΕΝ εξασφαλίζει απελευθέρωση της Κύπρου μας και ΔΕΝ είναι καθόλου δίκαια λύση. Η Ομοσπονδία ορίζει κάποιες θέσεις στην βουλή που θέλουν δεν θέλουν αυτές θα πρέπει να καλύπτονται από «ειδικά» άτομα με κριτήριο την εθνικότητα ή το θρήσκευμα. Αυτό ουσιαστικα είναι καθαρά ρατσιστικό.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ οραματίζεται μια Κύπρο ενιαία, πραγματικά ανεξάρτητη, μακριά απο κατοχικούς στρατούς εξασφαλίζοντας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στον λαό της. Έτσι κάθε πολίτης μπορεί να βάζει υποψηφιότητα να εκλεγεί και να εκλέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Αυτό είναι το δίκαιο που ΠΡEΠΕΙ να βασιλέψει στον τόπο μας. Τον τόπο μας ο οποίος πέρασε στιγμές κατοχής από τον Αγγλικό ζυγό, στιγμές προδοσίας από αμερικανοελεγχόμενες οργανώσεις (Χούντα) και το ποιο μοιραίο την τουρκική εισβολή. Αποτέλεσμα της; H κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού μας, δολοφονίες και αφανισμού του λαού μας, λεηλασίες των εκκλησιών μας και πολλά άλλα που εσείς τα ξέρετε καλά.
Εσύ θα τα αφήσεις όλα αυτά ψηφίζοντας Ομοσπονδία;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου